Rezumat Mamelon - Iosif Roca

Acolo unde există har și habar, de la compoziția de sorginte documentar-auto-biografică la creația literar-artistică nu este decât un pas. Un pas pe care prozatorul Iosif Roca îl face, trecând de la Călăuza, Detectivi particulari și 316 Destine - Sacrificiu, curaj, denunțate care autobio-graflcul este edificat de întâmplări și evenimente bine susținute documentar și atent strunite de o discretă baghetă emoțională) la Mamelon - În seara asta să nu pleci!, un roman în care autorul forțează memoria recuperatorie și gândul interior, reflexiv-introspectiv, în jurul unor nuclee narative tentate de magicul tradițional al Faraoaniului natal, care întrețin generativ structura epică a cărții, în a cărei tramă autorul însuși se irnplica afectiv, dar discret.
Citește tot rezumatul cărții Mamelon... Prin arhitectura construcției și prin calitatea gândului atent distilat, prin simțire și noutate, prin simbioza transparenta dintre realitate și ficțiune, această carte poate fi girată literar-artistic fără doar și poate. - Ion Avram Prozator, membru al Uniunii Scriitorilor Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mamelon?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mamelon și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mamelon scrisă de Iosif Roca. Mamelon a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mamelon este editura EPUBLISHERS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPUBLISHERS aici. Cartea Mamelon face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 262 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mamelon și, de asemenea, sperăm că autorul Iosif Roca, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde