Rezumat Vitejie pe tocuri - Loredana Chelba

Cartea spune povestea Femeii secolului XXI. O femeie care poate muta munții din loc, o femeie care este mama, fiica, soție sau femeie de carieră. Este despre cum văd eu lucrurile în diverse contexte, este despre cum să-ți ții direcția neinfluențat de ce se întâmplă în jur, este despre maternitate, este despre frici, este despre cum cultivarea unei pasiuni îți poate schimba viața, este despre autenticitate.  Vitejie pe tocuri poate fi și o carte motivațională pentru că ea este și despre acceptarea și asumarea propriului EU, cu bune și rele.
Citește tot rezumatul cărții Vitejie pe tocuri... Este despre femeia care trăiește intens, care vede dincolo de cuvinte, o femeie analitică, puternică, creativă. - Loredana Chelba Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vitejie pe tocuri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vitejie pe tocuri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Vitejie pe tocuri scrisă de Loredana Chelba. Vitejie pe tocuri a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Vitejie pe tocuri este editura EPUBLISHERS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPUBLISHERS aici. Cartea Vitejie pe tocuri face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Vitejie pe tocuri și, de asemenea, sperăm că autorul Loredana Chelba, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde