Rezumat Dilema - Corneliu Miron-Uritu

Călătorii   Eu am văzut în marile orașe Biserici, catedrale și muzee, M-au încercat emoții Și beat eram de frumusețe.   Dar inima-mi bătea Să-mi spargă pieptul Privind la casa Unde-au trăit părinții.
Citește tot rezumatul cărții Dilema...   Biserica unde-a slujit bunicul Cetatea lui Ștefan, Soroca Orașul unde m-am născut Dar nevăzut cincizeci de ani.   Când asta-mi amintesc Mă înfior Ca și atunci Când imnul îl ascult.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dilema?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dilema și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dilema scrisă de Corneliu Miron-Uritu. Dilema a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dilema este editura EPUBLISHERS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPUBLISHERS aici. Cartea Dilema face parte din categoria Poezie. Este o carte ușor de citit, are doar 108 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dilema și, de asemenea, sperăm că autorul Corneliu Miron-Uritu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde