Rezumat Razboiul celor o suta de sageti - Georgiana Burada

Scrisul pentru mine este unul dintre cele mai importante lucruri. Dacă cineva mi-ar fi spus că o să ajung zici din ceva atât de întâmplător, nu aș fi crezut niciodată. Am început să scriu în clasa a șasea și acum, după cinci ani de lucru și de așteptare, în sfârșit, cartea care mi-a ocupat atât de mult timp mintea, este pregătită să iasă în lume.
Citește tot rezumatul cărții Razboiul celor o suta de sageti... De mică, pentru mine cărțile au reprezentat povesti care m-au ajutat atunci când voiam să evadez...Așa că am ajuns să le scriu, la rândul meu...  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Razboiul celor o suta de sageti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Razboiul celor o suta de sageti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Razboiul celor o suta de sageti scrisă de Georgiana Burada. Razboiul celor o suta de sageti a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Razboiul celor o suta de sageti este editura EPUBLISHERS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPUBLISHERS aici. Cartea Razboiul celor o suta de sageti face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 142 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Razboiul celor o suta de sageti și, de asemenea, sperăm că autorul Georgiana Burada, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde