Rezumat La vest de rasarit - Violeta Ungureanu

El fuge de trecut, ea de viitor. Împreună vor descoperi cum să își înfrângă demonii interiori.   Existența lui Gabriel Stancu este guvernată de o rutină aproape letală. În ziua în care decide să iasă din această rutină, o întâmplare aparent banală duce la întâlnirea cu Alexia Soare.
Citește tot rezumatul cărții La vest de rasarit... Alexia este ca o explozie de culoare în lumea lui gri. Fascinat de puzzle-uri, Gabriel își dă seama că în adâncul sufletului ei vibrant se ascunde un secret sfâșietor. La rândul său, Alexia privește dincolo de calmul afișat de Gabriel, realizând că bărbatul de care s-a îndrăgostit este bântuit de trecut.   Cei doi sunt atrași instantaneu unul de celălalt, ca polii opuși ai unui magnet, dar pe măsură ce relația dintre ei evoluează își dau seama că au anumite lucruri în comun, printre care și o cutie a Pandorei în care au ascuns tot ceea ce îi bântuie. Dincolo de vindecare mai este loc pentru iubire? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi La vest de rasarit?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând La vest de rasarit și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie La vest de rasarit scrisă de Violeta Ungureanu. La vest de rasarit a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea La vest de rasarit este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea La vest de rasarit face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând La vest de rasarit și, de asemenea, sperăm că autorul Violeta Ungureanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LA VEST DE RASARIT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde