Rezumat Aromanii pretutindeni, nicaieri - Nicolas Trifon

Aromânii pretutindeni, nicăieri urmat de Aromână vorbită la Metsovo de Stamatis Beis și de Nomadismul la aromâni de Thede Kahl O monografie completă - și mai mult decât atât - despre o comunitate care încă nu și-a dezvăluit toate secretele.
Citește tot rezumatul cărții Aromanii pretutindeni, nicaieri... Scrisă cu talc, cu nerv și cu talent de un cercetător iscusit. - Matei Martin   Această carte ne face să pășim înainte mai limpezi pe drumul cunoașterii împrejurărilor din Balcani. Întreaga istorie a aromânilor, așa cum a fost cercetată și expusă în această carte, este un exemplu pentru oricine se apropie de temă. Acum câtva timp, chiar în 1989, domnul Nicolae-Șerban Tănașoca ținea o comunicare intitulată Este posibilă o istorie a romanității balcanice? Atunci era încă un semn de întrebare, pe care eu îl șterg acum. - Andrei Pippidi   [Cu machedonii] sunt probleme delicate, sunt probleme sulfuroase, sunt probleme insolubile. Dar Nicolas Trifon este singurul om pe care îl știu, pe care îl prețuiesc, care să fie atât de obiectiv, cu o înțelegere și o perfectă distribuire de accente într-o coregrafie diplomatică, în peisajul acesta al nostru, atât de ucigător prin zgomot, prin furie, prin ura reciprocă. - Dan C. Mihăilescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Aromanii pretutindeni, nicaieri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Aromanii pretutindeni, nicaieri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Aromanii pretutindeni, nicaieri scrisă de Nicolas Trifon. Aromanii pretutindeni, nicaieri a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Aromanii pretutindeni, nicaieri este editura CARTIER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTIER aici. Cartea Aromanii pretutindeni, nicaieri face parte din categoria Istoria Romanilor. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 608 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Aromanii pretutindeni, nicaieri și, de asemenea, sperăm că autorul Nicolas Trifon, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AROMANII PRETUTINDENI, NICAIERI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde