Rezumat Tehnici de citire a chipului - Suada Agachi

Arta citirii chipului datează de milenii, a fost păstrată și transmisă cu demnitate și onoare de maeștrii în fizionomie pentru a fi folosită cu înțelepciune de către cei dornici să cunoască natura umană.
Citește tot rezumatul cărții Tehnici de citire a chipului...   Chipul uman este în egală măsură oglinda reacțiilor și a tipului de relații pe care omul este dispus să le experimenteze de-a lungul vieții sale   Beneficiind de avansul științei moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, arta citirii chipului indică trăsăturile specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care acesta este predispus să le ia în viitor.   Chipul este un instrument deosebit de precis și de eficient în comunicare. Zilnic privim și citim zeci sau sute de chipuri, identificăm și comunicăm cu cei din jurul nostru după o serie de reguli bine întipărite în noi. Deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimica și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.   Principiile fundamentale ale acestei arte au rămas neschimbate timp de milenii astfel că și astăzi, la fel ca în vechime, studiul aprofundat al fizionomiei ne oferă indicii de neclintit cu privire la realitatea înconjurătoare și identifică cu exactitate rolul pe care îl are de îndeplinit și poziția corectă a omului în marea operă a creației și în particular evoluția acestuia pe verticala dintre cer și pământ.   Cuvintele pot fi nesincere, gesturile pot fi înșelătoare, însă față niciodată nu minte!   Din acest moment, vei privi la tine și lumea întreagă cu alți ochi! - Suadă Agachi Fragment din cartea "Tehnici de citire a chipului" de Suadă Agachi "Forma fetei diamant Față de tip diamant este caracterizată prin pomeți puternic evidențiați pe chip și care se întind spre extremitățile laterale, bărbia este îngustă, iar lățimea frunții nu depășește mărimea pomeților. Omul cu față de tip diamant este dominat de mândrie, este asupritor și nu știe să iubească din suflet. Atunci când se spune despre cineva că are inima împietrită, cel mai probabil forma chipului său este de tip diamant. Modul lor predominant de a se exprima este impunător și chiar dictatorial. Sunt temperamentali și le face plăcere să se comporte autoritar. Punctul lor forțe în acest caz devine carismă.  Cu toate că au un mod de exprimare autoritar, carisma îi transformă în adevărați magicieni capabili să farmece auditoriul, fapt ce le garantează succesul de-a lungul vieții. Sunt persoane perfecționiste, dar cu opinii fixe și orientate exclusiv spre latura materialistă a vieții. Sunt motivați de șansa de a-i depăși pe cei din preajma lor ori de ideea de a-și depăși propriile limite. Pentru ei, banii devin mijlocul prin care pot obține tot ceea ce-și doresc în viață, inclusiv dragostea celor apropiați. Își impun standarde ridicate, dificil de atins pentru majoritatea oamenilor Și nu vor permite niciunui obstacol să le stea în calea realizării personale." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tehnici de citire a chipului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tehnici de citire a chipului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tehnici de citire a chipului scrisă de Suada Agachi. Tehnici de citire a chipului a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tehnici de citire a chipului este editura ADRIANA NICOLAE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADRIANA NICOLAE aici. Cartea Tehnici de citire a chipului face parte din categoria Lifestyle. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 416 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tehnici de citire a chipului și, de asemenea, sperăm că autorul Suada Agachi, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde