Rezumat Ce se intampla cu noi? - Huntley Fitzpatrick

Viața în casa Samanthei Reed este liniștită, curată și ordonată - plănuită cu precizie de mama ei politician. În casa de alături, însă, la familia Garrett, lucrurile sunt gălăgioase, în dezordine, dar irezistibile.
Citește tot rezumatul cărții Ce se intampla cu noi?... Iar când chipeșul Jase Garrett urcă pe spălierul de flori de sub fereastra dormitorului și intră în viața ei, Samantha se îndrăgostește pasional de el și de tot ce îl privește. Singurul impediment e că trebuie să ascundă acest lucru de mama ei. Apoi se întâmplă ceva de neînchipuit, iar Samantha este deodată confruntată cu o alegere imposibilă. Pe care familie perfectă s-o salveze? Sau e timpul să se salveze pe ea însăși? O poveste despre familie, prietenie, prima iubire și cum să fii sincer față de o persoană pe care o iubești, fără s-o trădezi pe alta. "Excelentul roman al lui Fitzpatrick surprinde intensitatea primei iubiri [...], manipularea oamenilor și corupția personajelor aflate la putere... În timp ce granițele dintre ticăloși și eroi se întrepătrund, cititorilor li se va aminti că alegerile "corecte" și "greșite" sunt rareori clare și simple." - Publishers Weekly "Între Samantha și Jase, atracția scoate scântei: tocmai potretul primei iubiri, tandre, stângace, pasionale, amețite de fericire, este ceea ce dă cu adevărat aripi romanului. - Horn Book   HUNTLEY FITZPATRICK întotdeauna și-a dorit să devină scriitoare, încă de când era foarte mică și locuia împreună cu familia într-o localitate situată pe țărmul unui golf la Oceanul Atlantic, în statul Connecticut, asemănător cu Stony Bay din romanul său de debut Ce se întâmplă cu noi?. După absolvirea facultății, a lucrat în diverse domenii, incluzând cel al editării titlurilor academice și redactor de cărți romantice. În prezent se ocupă numai de scris. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ce se intampla cu noi??

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ce se intampla cu noi? și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ce se intampla cu noi? scrisă de Huntley Fitzpatrick. Ce se intampla cu noi? a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ce se intampla cu noi? este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Ce se intampla cu noi? face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 396 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ce se intampla cu noi? și, de asemenea, sperăm că autorul Huntley Fitzpatrick, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CE SE INTAMPLA CU NOI? PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde