Rezumat Vesnicul astazi - Arhimandrit Zaharia Zaharou

Veșnicul astăzi. Călătorind împreună cu biserica în lumea praznicelor - Arhimandrit Zaharia Zaharou. Numai lucrarea pe care o săvârșim în inima noastră ne va însoți în veșnicie… Tragedia omului contemporan este aceea că viețuiește în afara inimii.
Citește tot rezumatul cărții Vesnicul astazi... El gândește, lucrează și chiar iubește și se roagă în afara inimii. - Arhim. Zaharia Zaharou Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vesnicul astazi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vesnicul astazi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Vesnicul astazi scrisă de Arhimandrit Zaharia Zaharou. Vesnicul astazi a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Vesnicul astazi este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Vesnicul astazi face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Vesnicul astazi și, de asemenea, sperăm că autorul Arhimandrit Zaharia Zaharou, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde