Rezumat Girl Online. Pe cont propriu - Zoe Sugg

Girl Online. Volumul 3: Pe cont propriu Cu acest volum, al treilea, așteptat de fanii vedetei de vlogging, britanica Zoella, se încheie seria fenomen, bestseller international tradus în peste 50 de țări – Girl Online.
Citește tot rezumatul cărții Girl Online. Pe cont propriu... Viața lui Penny a revenit la normal. La începerea anului școlar, Penny este gata să facă față lumii singură -- Noah a ieșit de pe radar, de când și-a întrerupt turneul mondial, și nimeni nu știe unde e. Prin urmare, îi acceptă invitația lui Megan de a o vizita la școala de artă, văzând în asta o ocazie de a-și face prieteni noi. Să ajute pe toată lumea pare să fie remediul potrivit pentru rană absenței lui Noah. Elliot are nevoie mai mult ca oricând de prietenia ei și, apoi, face cunoștință cu Posey – care lupta să-și învingă tracul de scenă și are nevoie de sprijin. Să fie, oare, Callum, fermecătorul băiat scoțian, modul potrivit de a-l da uitării pe Noah? Oare Penny va putea cu adevărat merge mai departe, când umbra lui Noah pare s-o urmărească la fiecare pas? Să ajute pe toată lumea pare să fie remediul potrivit pentru rană absenței lui Noah. Elliot are nevoie mai mult ca oricând de prietenia ei și, apoi, face cunoștință cu Posey – care lupta să-și învingă tracul de scenă și are nevoie de sprijin. Să fie, oare, Callum, fermecătorul băiat scoțian, modul potrivit de a-l da uitării pe Noah? Oare Penny va putea cu adevărat merge mai departe, când umbra lui Noah pare s-o urmărească la fiecare pas? Zoe Sugg, alias Zoella, este o vloggerită din Brighton, Marea Britanie. Vlogurile sale despre frumusețe și moda, stil de viață au milioane de abonați pe YouTube, cu milioane de vizionări în fiecare lună. În anul 2011, a câștigat premiul Cosmopolitan Blog pentru Cel mai Cunoscut Blog de Frumusețe, pentru că, în anul următor, să câștige premiul pentru Cel mai Bun Vlogger de Frumusețe. Zoe a mai primit și premiul pentru Cel mai Bun Vlogger Britanic, decernat de Radio 1 Teen Awards, în 2013 și 2014, și premiul Nickelodeon Kids’ Choice pentru Cel mai Îndrăgit Vlogger din Marea Britanie, în 2014 și 2015. Teen Choice Awards a declarat‐o, în 2014, Starul Web pentru Modă și Frumusețe. În vara anului 2016, Zoe și‐a lansat noul și captivantul club de lectură, în colaborare cu librăriile WHSmith. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Girl Online. Pe cont propriu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Girl Online. Pe cont propriu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Girl Online. Pe cont propriu scrisă de Zoe Sugg. Girl Online. Pe cont propriu a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Girl Online. Pe cont propriu este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Girl Online. Pe cont propriu face parte din categoria Carti pentru adolescenti, Young Adult. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 320 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Girl Online. Pe cont propriu și, de asemenea, sperăm că autorul Zoe Sugg, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GIRL ONLINE. PE CONT PROPRIU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde