Rezumat Ultimii supravietuitori - Simina Lungu

Locuitorii Satului Pașnic se credeau în siguranță și de neatins. Până când un atac a schimbat totul… Singurii supraviețuitori ai Satului Pașnic, Penda și Fulg de Nea, pornesc în căutarea vestitei Cetăți de Marmură Albă, pe un drum plin de primejdii, și se trezesc prinși într-o luptă începută cu sute de ani în urmă.
Citește tot rezumatul cărții Ultimii supravietuitori...   Romanul de debut al autoarei Simina Lungu,Ulțimii Supraviețuitori, introduce o lume nouă cu elemente specifice genului fantasy. Este o carte destinată atât copiiilor cât și adulților, oferind cititorilor atât aventuri cât și momente de reflecție. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ultimii supravietuitori?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ultimii supravietuitori și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ultimii supravietuitori scrisă de Simina Lungu. Ultimii supravietuitori a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ultimii supravietuitori este editura CYGNUS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CYGNUS aici. Cartea Ultimii supravietuitori face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 297 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ultimii supravietuitori și, de asemenea, sperăm că autorul Simina Lungu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII ULTIMII SUPRAVIETUITORI PUBLICATE PE BOOKNATION

Interviu cu Simina Lungu, autoarea cărții „Ultimii Supraviețuitori”
Recenzie „Ultimii supraviețuitori” de Simina Lungu
Recenzie „Ultimii supraviețuitori” de Simina Lungu
publicată la 2019-09-02 11:23:49
recenzie scrisă de Ema Poterasu
Ultimii supraviețuitori - Simina Lungu
Ultimii supraviețuitori - Simina Lungu
publicată la 2021-05-29 21:56:43
recenzie scrisă de Booknation.ro
0 secunde