Rezumat Drept procesual civil Ed.2 - Viorel Mihai Ciobanu - Viorel Mihai Ciobanu, Traian Cornel Briciu, Claudiu Constantin Dinu

Elaborarea primei ediții a cursului de Drept procesual civil a avut loc imediat după intrarea în vigoare a noului Cod de procedură civilă. Am dorit atunci să punem la dispoziția studenților un instrument de lucru util în vederea pregătirii examenelor de an, de licență și pentru primirea în profesiile juridice, chiar dacă jurisprudență și doctrina nu conturaseră încă traseul aplicării noii reglementări.
Citește tot rezumatul cărții Drept procesual civil Ed.2 - Viorel Mihai Ciobanu... Acum, după câțiva ani de aplicare a noului Cod de procedură civilă, există o jurisprudență și o doctrină constituită pe această reglementare. Am apreciat că este momentul să revenim cu o nouă ediție revăzută și adăugită. Am dorit să păstrăm linia specifică unui curs de bază, dar, spre deosebire de prima ediție, am adăugat, în special în notele de subsol, principalele soluții dezvoltate în practica instanțelor și în doctrina cu privire la unele dintre dispozițiile noului Cod. De asemenea, am adăugat grile noi pentru testarea cunoștințelor studenților noștri. Nu am dorit să facem o analiză extinsă a problematicii procedurii civile, deoarece ne-am fi îndepărtat de obiectul principal de a oferi un instrument de lucru pentru cunoștințele de bază specifice anului IV de studiu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept procesual civil Ed.2 - Viorel Mihai Ciobanu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept procesual civil Ed.2 - Viorel Mihai Ciobanu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept procesual civil Ed.2 - Viorel Mihai Ciobanu scrisă de Viorel Mihai Ciobanu, Traian Cornel Briciu, Claudiu Constantin Dinu. Drept procesual civil Ed.2 - Viorel Mihai Ciobanu a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept procesual civil Ed.2 - Viorel Mihai Ciobanu este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Drept procesual civil Ed.2 - Viorel Mihai Ciobanu face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte 700 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept procesual civil Ed.2 - Viorel Mihai Ciobanu și, de asemenea, sperăm că autorul Viorel Mihai Ciobanu, Traian Cornel Briciu, Claudiu Constantin Dinu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPT PROCESUAL CIVIL ED.2 - VIOREL MIHAI CIOBANU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde