Rezumat Istoria romanilor din Dacia Traiana Vol.4 - A.D. Xenopol

Istoria românilor din Dacia traiana Vol.umul al IV-lea. Istoria modernă, partea I. De la Matei Basarab și Vasile Lupu până la Fanarioți. După vol. II-III ale Istoriei românilor din Dacia Traiană, dedicate perioadei medievale în care "predomnea slavismul", A.D.Xenopol deschide cu vol.
Citește tot rezumatul cărții Istoria romanilor din Dacia Traiana Vol.4... IV "istoria modernă" (vol. IV și V) caracterizată prin "predomnirea grecismului", după care abia va urma "triumful românismului". Spre deosebire de toți ceilalți istorici, el depistează zorii fanariotismului încă de atunci, de la domniile celor trei mari voievozi Matei Basarab, Vasile Lupu și Constantin Brâncoveanu, care favorizează din diverse motive infiltrația grecească în Principate. E o viziune ce deschide larg porțile mai justei înțelegeri a trecutului nostru istoric. - I. Oprișan Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Istoria romanilor din Dacia Traiana Vol.4?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Istoria romanilor din Dacia Traiana Vol.4 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Istoria romanilor din Dacia Traiana Vol.4 scrisă de A.D. Xenopol. Istoria romanilor din Dacia Traiana Vol.4 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Istoria romanilor din Dacia Traiana Vol.4 este editura SAECULUM VIZUAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM VIZUAL aici. Cartea Istoria romanilor din Dacia Traiana Vol.4 face parte din categoria Istoria Romanilor. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 562 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Istoria romanilor din Dacia Traiana Vol.4 și, de asemenea, sperăm că autorul A.D. Xenopol, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ISTORIA ROMANILOR DIN DACIA TRAIANA VOL.4 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde