Rezumat Trupul de fum al zilei - Rodica Braga

s
Citește tot rezumatul cărții Trupul de fum al zilei... tăm fiecare strânși, închiși   în solitudinea lui,   cum stă nucă în coajă.   aș vrea ca norii să fim,   mereu migratori unul spre   altul, topindu-ne,   dizolvându-ne unul în   altul, într-o comună   conlucrare, aducătoare de furtuni   și-apoi dispărând,   fără nici un rest și regret,   în seninul veșnic neschimbător   ce se iscă în urma lor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Trupul de fum al zilei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Trupul de fum al zilei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Trupul de fum al zilei scrisă de Rodica Braga. Trupul de fum al zilei a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Trupul de fum al zilei este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea Trupul de fum al zilei face parte din categoria Poezie. Este o carte rezonabil de groasă - are 239 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Trupul de fum al zilei și, de asemenea, sperăm că autorul Rodica Braga, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde