Rezumat Operatiile de la Flamanda - Maresal Al. Averescu

Fenomenul Flamandă a trezit în sufletul românilor - când s-a aflat de acțiune - o speranță imensă că ostile noastre vor răzbuna învingerea de la Turtucaia și vor lichida armatele bulgaro-turco-germane conduse de Mackensen în sudul Dunării.
Citește tot rezumatul cărții Operatiile de la Flamanda... Dar deși acțiunea a fost justificat întreruptă - din cauza pericolului ca armatele germane să treacă munții în nord - ea a continuat să-i nemulțumească pe români pentru nădejdea deșartă pe care le-o dăduse. Mareșalul Averescu înfățișează strălucit nașterea ideii trecerii Dunării pe la Flamânda și toate acțiunile până la părăsirea câmpului de luptă de acolo.  - I. Oprișan Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Operatiile de la Flamanda?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Operatiile de la Flamanda și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Operatiile de la Flamanda scrisă de Maresal Al. Averescu. Operatiile de la Flamanda a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Operatiile de la Flamanda este editura SAECULUM VIZUAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM VIZUAL aici. Cartea Operatiile de la Flamanda face parte din categoria Istoria Romanilor. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Operatiile de la Flamanda și, de asemenea, sperăm că autorul Maresal Al. Averescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII OPERATIILE DE LA FLAMANDA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde