Rezumat De ce gresim? - Kathryn Schulz

• Autor distins cu Premiul Pulitzer pentru literatura De ce greșim? Incursiuni în universul erorilor A greși este omenește. Și totuși, cei mai mulți dintre noi trecem prin viața I presupunând (și uneori insistând) că avem dreptate despre aproape orice, de la originile universului până la încărcarea mașinii de spălat vase. În cartea ei, jurnalista K.
Citește tot rezumatul cărții De ce gresim?... Schulz cercetează de ce ni se pare atât de plăcut să avem dreptate și atât de insuportabil să greșim. Sprijinindu-se pe autori diferiți, de la Augustin, Darwin, Freud, Gertrude Stein, Alan Greenspan, și Groucho Marx, ea arată că greșeala este deopotrivă un dat, cât și un dar, căci ea ne poate transforma perspectivă asupra lumii, relațiile și pe noi înșine. Dacă vrei să te simți mai bine pentru că nu ești perfect .și vrei să vezi potențialul ascuns dincolo de greșelile tale, citește De ce greșim? a lui Kathryn Schulz. Este o carte sclipitoare, care are în spate o documentare filosofică și științifică solidă. Indiferent dacă îți imaginezi că ai întotdeauna dreptate sau ești paralizat de spaimă că ai greșit, toată cultura din lumea asta nu te poate ajuta să rezolvi problemele lumii moderne. - Președintele Bill Clinton   Un diagnostic amuzant și înțelept al suferinței noastre: Schulz ne poartă prin știință, psihologie și literatură istorie scânteietoare (dar și neobișnuită) a erorii umane. - Publishers Weekly În această minunată carte despre greșelile omenești, șocant de tânără, nepermis de inteligență și uimitor de înțeleaptă jurnalistă americană Kathryn Schulz pledează cu pasiune pentru valoarea greșelii. Experiența greșelii, susține ea, ne ajută să fim mai buni ca oameni, să ne îmbogățim viețile. - Stuart Jeffries, The Guardian Intelectualismul poate fi amuzant! Nu multe cărți izbutesc să jongleze cu nume precum Platon, Voltaire, Shakespeare, Benjamin Franklin sau Foucault și să rămână captivante. Și mai puține chiar izbutesc să îi alăture, în aceiași frază, pe Beyonce și pe Socrate, fără nicio sincopa. Ei bine, Schulz izbutește... Cartea aceasta este deopotrivă actuală și atemporală și, lume obsedată de auto-motivație și self-help, Schulz are curajul de a face apel la acceptarea erorilor și a imperfecțiunii, considerând că acestea au un mare potențial benefic. Sigur o astfel de poziționare îi va aduce sute de adepți. - Newsweek  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi De ce gresim??

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând De ce gresim? și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie De ce gresim? scrisă de Kathryn Schulz. De ce gresim? a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea De ce gresim? este editura GLOBO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GLOBO aici. Cartea De ce gresim? face parte din categoria Dezvoltare Profesionala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 432 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând De ce gresim? și, de asemenea, sperăm că autorul Kathryn Schulz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DE CE GRESIM? PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde