Rezumat Capcanele inteligentei - David McRaney

Capcanele inteligenței. Învață cum să renunți la gândirea nesănătoasă   Perspectiva radicală a lui McRaney e ca și cum ai face un curs de Psihologie cu un profesor isteț și fără teme pentru acasă.
Citește tot rezumatul cărții Capcanele inteligentei... - Psychology Today   Pătrunzătoare… Cartea lui McRaney evidențiază modurile frecvente în care ne compromitem zilnic inteligentă, fără a-l face pe cititor să se simtă prost. -The Huffington Post   Pur și simplu minunată. Un ghid captivant și util al feluritelor moduri  în care creierele noastre o pot lua pe cărări cu totul greșite. - Profesor Richard Wiseman   Această carte este o doză de cercetare psihologică servită în anecdote savuroase care te vor ajuta să te înțelegi mai bine atât pe tine, cât și pe noi, ceilalți. În cele din urmă, se pare că suntem mult mai iraționali decât cred cei mai mulți dintre noi, așa că oferă-ți un avantaj major: pune mâna și citește această carte. - Alexis Ohanian   Cartea lui David McRaney se adresează celor preocupați să gândească logic și să demonteze argumentele ilogice; celor avizi să demaște pseudoștiința oriunde o întâlnesc și să afle, totodată, un răspuns pertinent la o întrebare sâcâitoare a lumii moderne: de ce oamenii se încăpățânează să creadă anumite lucruri cu atâta pasiune în ciuda unor dovezi cel puțin dubioase, dacă nu absențe cu totul. Ceea ce, conform lui McRaney, ne duce la o altă întrebare: mintea umană e cu adevărat capabilă să perceapă realitatea sau preferă să se stea în propriile iluzii? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Capcanele inteligentei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Capcanele inteligentei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Capcanele inteligentei scrisă de David McRaney. Capcanele inteligentei a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Capcanele inteligentei este editura GLOBO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GLOBO aici. Cartea Capcanele inteligentei face parte din categoria Dezvoltare Profesionala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 328 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Capcanele inteligentei și, de asemenea, sperăm că autorul David McRaney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CAPCANELE INTELIGENTEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde