Rezumat Cei noua titani tech - Amy Webb

Cei nouă titani tech. Cum va schimba inteligența artificială cursul omenirii În loc să pună sub lupa caracterul mașinilor gânditoare, futuristă Amy Webb întoarce o privire critică asupra oamenilor din spatele computerelor.
Citește tot rezumatul cărții Cei noua titani tech... Cu o Inteligență Artificială coordonată într-o măsură copleșitoare, ce posibilitate există ca tehnologia să fie pusă în slujba interesului tuturor oamenilor, se întreabă ea." - Wired   Webb reușește să picteze un tablou viu al modului în care IA ar putea lucra pentru binele omului obișnuit, de la medicină de precizie până la aplicațiile de dating… Predicțiile ei sunt provocatoare și neliniștitor de plauzibile. - Science News   În loc să prezică viitorul, Webb creionează scenarii cu consecințe optimiste, pragmatice și catastrofice, toate construite pornind de la date curente. Indiferent cât de imposibilă vi s-ar părea ideea unui sistem de operare comun Apple-Amazon, Applezon, analizarea unor scenarii potențiale este un exercițiu fantastic de sănătos, pentru că toți cei care vă vor spune că știu exact cum va evolua IA, pur și simplu mint. - VentureBeat   Trebuie s-o aducem pe Amy Webb în campus. Acesta e unul dintre acele cazuri în care organizarea unei discuții despre carte ar fi grozavă, dar ineficientă. Cel mai înțelept ar fi să interacționăm direct cu Webb… Avem nevoie de mai multe cărți precum aceasta, care critică educația academică din motive care transcend politică (prejudecată liberală) sau costurile. Este, în mod esențial, o carte pentru toți cei interesați de o perspectivă globală asupra rolului companiilor și a politicilor globale în determinarea schimbării tehnologice. - InsideHigherEd   Cei nouă titani tech ne oferă perspective îndrăznețe despre viitorul inteligenței artificiale. Spre deosebire însă de alți autori care încearcă să anticipeze viitorul, Webb nu se folosește de senzaționalism, ci de argumente studiate, un context istoric profund și un nivel înfricoșător de plauzibilitate. - Jonathan Zittrain, profesor de drept internațional și informatică, Universitatea Harvard Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cei noua titani tech?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cei noua titani tech și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cei noua titani tech scrisă de Amy Webb. Cei noua titani tech a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cei noua titani tech este editura GLOBO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GLOBO aici. Cartea Cei noua titani tech face parte din categoria Economie Politica. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cei noua titani tech și, de asemenea, sperăm că autorul Amy Webb, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CEI NOUA TITANI TECH PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde