Rezumat Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu - Georgiana A. Petcu

Păcatul meu, volumul 1 face parte din seria Arta de a păcătui April este genul de față retrasă și introvertită. Viața nu s-a arătat prea miloasă față de ea, așa că a supus-o la tot felul de provocări menite să-i dea putere.
Citește tot rezumatul cărții Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu... Studenta la psihologie, uită de principalele teorii ale vieții și ale mentalității umane atunci când vine vorba de ea și de trecut. După mai multe pierderi, realizează că nimic din ceea ce trăiește nu este o iluzie. Totul se va schimba odată cu apariția lui Xander Mianov. Acesta nu numai că va reuși să-i schimbe modul de viață, dar îi va ura bun venit în lumea sa lipsită de reguli și toleranță. 'De monștrii pe care-i creezi nu vei reuși să scapi.' Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu scrisă de Georgiana A. Petcu. Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 320 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu și, de asemenea, sperăm că autorul Georgiana A. Petcu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ARTA DE A PACATUI VOL.1: PACATUL MEU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde