Rezumat Asistenta - Maria Alexandra

Olivia Rue nu-și mai găsea deloc fericirea în orașul natal. Mica ei lume se spărsese în sute de cioburi, exact ca un pahar de cristal izbit de podea. Nimeni nu o mai angaja în Crail din cauza trecutului ei tumultuos și toată lumea o privea cu ură, așa că și-a strâns inima în dinți și a luat decizia vieții sale.
Citește tot rezumatul cărții Asistenta... Aceasta și-a îndesat toate speranțele și visele într-un bagaj și a decis să lase traumele unui trecut infernal în urmă. Olivia părăsește micuțul și răcorosul Crail pentru a se muta în zgomotosul New York, unde se angajează ca asistență a unui actor turc, Alan Soner. Faimosul și controversatul bărbat cu ochi de caramel este motivul pentru care ea reușește să intre cu viteza luminii într-o lume nouă, plină de gălăgia fanelor isterice, evenimente cu presa sau covoare roșii pe care calca la brațul turcului enigmatic. Dar cum să mergi înainte când toate amintirile se năpustesc asupra ta ca să te tragă înapoi? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Asistenta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Asistenta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Asistenta scrisă de Maria Alexandra. Asistenta a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Asistenta este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Asistenta face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 368 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Asistenta și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Alexandra, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII ASISTENTA PUBLICATE PE BOOKNATION

Interviu cu Maria Alexandra, autoarea cărții ”Asistenta”
Interviu cu Maria Alexandra, autoarea cărții ”Asistenta”
publicată la 2020-10-15 18:31:46
recenzie scrisă de Booknation.ro
1 secunde