Rezumat Christa - Ella Sorani

Christa, victima unei confuzii, este răpită și dusă la moșia lui Goian, unde reușește să-și lase amprenta asupra inimii nevindecate a tânărului boier. Cu ani în urmă, el își pierduse soția și copilul, devenind reticent la a-și reface viața, dar ochii mari și întunecați ai fetei îi tulbură iremediabil planurile.
Citește tot rezumatul cărții Christa... Teama pierderii unei noi iubiri îl determină să țină departe de existența lui ideea unei familii, de aceea apropierea Christei îi zdruncina permanent hotărârea de a rămâne singur. Moșia sa, aflată la sud de Iași în localitatea Strungă, este des vizitată de haiducii puși de Văleanu, un boier de modă veche, care-și dorea controlul asupra izvoarelor sulfuroase aflate pe pământurile tinerilor proprietari. Frământările locale vin ca o adăugire la forfota schimbării, Bucureștiul fiind cuprins de febra abdicării lui Cuza. Reforma nu era pe placul tuturor, iar semnele schimbării, așteptate de la capitală, veniseră mai lesne și mai trainic chiar de la oamenii locului. Christa este prinsă în mijlocul evenimentelor și, încurajată de sentimentele față de tânărul boier, reușește să ajungă până în iatacul domnitorului Cuza pentru a-și salva omul iubit. Va reuși să-l convingă pe Goian de dragostea ei și să-i vindece inima? Petreceți clipe blânde, în parfumul de lavandă al minutelor trecute, însoțind prin lectura sufletul plin de sensibilitate și speranța al unei tinere care crede cu toată ființa ei în iubire. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Christa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Christa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Christa scrisă de Ella Sorani. Christa a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Christa este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Christa face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 208 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Christa și, de asemenea, sperăm că autorul Ella Sorani, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII CHRISTA PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie "Antichrista" de Amelie Nothomb
Recenzie "Antichrista" de Amelie Nothomb
publicată la 2020-01-16 10:28:43
recenzie scrisă de Ioana
0 secunde