Rezumat Infinit Vol.1 - Ana Maria G.

Atunci când trăiești înconjurată de minciuni, secrete și prieteni falși, iar tot ceea ce-ți dorești este să dispari, când simți că nu mai ai putere să te ridici și să mergi mai departe, destinul îți oferă șansa de a continua.
Citește tot rezumatul cărții Infinit Vol.1... Îți scoate în cale o provocare mai mare decât ți-ai fi putut imagina vreodată. Iubirea. O iubire infinită. Mintea va duce o luptă crâncenă cu inima. Oare cine va câștiga? Va avea ea curajul să-și înfrunte demonii? Să lupte pentru iubirea lui? Dar el? El ce decizie va lua? Va fi destul de puternic să-i dărâme zidurile ridicate în jurul inimii ei? Iubirea poate porni războaie, dar tot iubirea poate aduce și pacea în lume. Să dăruiești totul, să sacrifici totul fără speranță de răsplata: asta înseamnă iubire. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Infinit Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Infinit Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Infinit Vol.1 scrisă de Ana Maria G.. Infinit Vol.1 a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Infinit Vol.1 este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Infinit Vol.1 face parte din categoria Carti erotice. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Infinit Vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Ana Maria G., s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INFINIT VOL.1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde