Rezumat Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea - Lexi B. Newman

Întoarcerea, volumul 2 din seria Insula delicvenților KJ Collins face tot posibilul să se întoarcă în J.R.S. Maui, deși se presupune că e o persoană liberă. De îndată ce ajunge din nou în incinta instituției, după o lună și jumătate, toate planurile ei de a încheia socotelile cu cei care au chinuit-o psihic, se dau instantaneu peste cap.
Citește tot rezumatul cărții Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea... Află că lucrurile s-au schimbat între timp și că cel care a apărat-o și de care s-a îndrăgostit, nu mai e aceeași persoană pe care a lăsat-o în urmă. Dar, din fericire pentru KJ, un nou ajutor își face apariția chiar când avea cea mai mare nevoie. Miles Brown se dovedește a fi mai folositor decât spera ea, deși paznicul de doar douăzeci de ani are propriile secrete și planuri. Cei doi încearcă să-l detroneze pe cel care conduce locul din umbra Consiliului și care îi manipulează pe toți ca un păpușar iscusit, folosindu-se de fricile și dependențele lor. Va reuși oare KJ să ascundă de el cea mai mare slăbiciune pe care o poate avea sau va ajunge și ea un nume pe lista lui neagră? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea scrisă de Lexi B. Newman. Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea face parte din categoria Carti erotice. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea și, de asemenea, sperăm că autorul Lexi B. Newman, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INSULA DELINCVENTILOR VOL.2: INTOARCEREA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde