Rezumat Alege-mi sufletul ranit - Dakota Edits

O noapte, o casă, o grămadă de adolescenți și un joc de „adevăr sau provocare", după toate aceste lucruri viața Penelopei se schimbă. La petrecerea organizată de verișorul ei, este obligată să joace și să accepte provocarea lansată de către unul dintre prietenii ei, care include curajul de a-și face un tatuaj la alegere, însă nimeni, nici măcar ea nu se aștepta să aibă curajul necesar pentru a răspunde prompt provocării.
Citește tot rezumatul cărții Alege-mi sufletul ranit... Mersul la salonul de tatuaje din centrul orașului Tucson, îi scoate în cale pe Harlow, Wing și Xing Thabo. Trei frați vitregi ce dețin salonul de tatuaje și lucrează acolo de ani buni. Însă demersul lucrurilor devine din ce în ce mai complicat când adolescența se pricopsește aproape mai tot timpul pe cap cu frații Thabo. Când trecutul Penelopei se ivește pe neașteptate, împreună cu „cei trei mușchetari" aceasta va încerca să îngroape odată și pentru totdeauna tot râul cauzat de către Dwayne - omul căruia satena îi datorează o parte din viața sa, și, totodată, îi dorește moartea cu orice preț. Prin prisma petrecerii timpului cu frații Thabo, fiecare se atașează în diferite moduri de aceasta, însă nici ea nu este mai prejos. Când sentimentele încep să o învălmășească, alegerea sa constă în trei caractere diferite, care-i conferă siguranța, liniștea și nu în ultimul rând, iubirea. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Alege-mi sufletul ranit?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Alege-mi sufletul ranit și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Alege-mi sufletul ranit scrisă de Dakota Edits. Alege-mi sufletul ranit a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Alege-mi sufletul ranit este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Alege-mi sufletul ranit face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 352 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Alege-mi sufletul ranit și, de asemenea, sperăm că autorul Dakota Edits, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ALEGE-MI SUFLETUL RANIT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde