Rezumat Intalnindu-l pe domnul Parker - Ana Ianescu

Samantha Collins este tipică jurnalistă, portugheză, neîndemânatică, încăpățânată, cu o carieră aproape distrusă, pe cale să fie dată afară de la locul de muncă, cât și din apartamentul său din New York.
Citește tot rezumatul cărții Intalnindu-l pe domnul Parker... Chase Parker este tipicul afacerist, tânăr, încrezător pe sine, bogat, frumos și unul dintre cei mai râvniți burlaci din Manhattan, având destul de multe apariții în presă pentru indiscrețiile sale și pasiunea sa pentru femeile frumoase. Când cei doi se întâlnesc întâmplător într-o noapte în club și sunt surprinși din greșeală în ipostaze intime, presa vuiește în următoarea zi despre noua iubită a domnului Parker. Atunci, amândoi decid să își urmărească țelurile, deoarece Samantha are nevoie de un interviu cu domnul Parker, iar domnul Parker are nevoie de o iubită care să-i acorde toate libertățile posibile pentru a scăpa de gura tatălui său ca să-și scuze numeroasele apariții în presă. Și încep o relație falsă, fără să știe nimic unul despre celălalt, pozând în cuplul perfect. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Intalnindu-l pe domnul Parker?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Intalnindu-l pe domnul Parker și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Intalnindu-l pe domnul Parker scrisă de Ana Ianescu. Intalnindu-l pe domnul Parker a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Intalnindu-l pe domnul Parker este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Intalnindu-l pe domnul Parker face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 608 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Intalnindu-l pe domnul Parker și, de asemenea, sperăm că autorul Ana Ianescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INTALNINDU-L PE DOMNUL PARKER PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde