Rezumat Iubiri de neuitat Vol.5: Impreuna pentru totdeauna - Ivo Dima

Împreună pentru totdeauna, volumul 5 din seria Iubiri de neuitat Ivy Scott a părăsit orașul în urmă cu șase ani, lăsând în urma ei un mare semn de întrebare și o familie uimită. Stabilită la Londra, în fruntea unei afaceri imense, crede că nimeni și nimic nu o mai poate răni.
Citește tot rezumatul cărții Iubiri de neuitat Vol.5: Impreuna pentru totdeauna... Asta până când un accident tragic o face să se întoarcă și să înfrunte toate problemele pe care le-a lăsat în trecut, inclusiv bărbatul pe care îl iubește, Jared Wright. E hotărâtă să fugă în continuare și asta cât mai repede, dar nu s-a așteptat niciodată să cadă în capcana clanului Wright-Gray-Adams. Jared Wright e un bărbat cu un suflet mare, o mândrie imensă, o determinare ieșită din comun și cu o inimă franță. A așteptat răbdător întoarcerea ei și acum e timpul să își pună în aplicare planul conceput de-a lungul anilor. E mai mult decât hotărât să o captureze și să îi demonstreze că pot trece peste orice obstacol împreună. Dar când cel mai întunecat secret al lui Ivy le amenință viitorul, va putea Jared să își ducă planul la bun sfârșit? Amândoi trebuie să învețe să se ierte unul pe celălalt și să fie împreună pentru totdeauna. Ultimul volum din seria pe care nu o poți uita expune prezentul aventuros și viitorul strălucit al moștenitorilor clanului Ashford-Wright-Gray-Adams. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iubiri de neuitat Vol.5: Impreuna pentru totdeauna?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iubiri de neuitat Vol.5: Impreuna pentru totdeauna și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iubiri de neuitat Vol.5: Impreuna pentru totdeauna scrisă de Ivo Dima. Iubiri de neuitat Vol.5: Impreuna pentru totdeauna a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iubiri de neuitat Vol.5: Impreuna pentru totdeauna este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Iubiri de neuitat Vol.5: Impreuna pentru totdeauna face parte din categoria Carti erotice. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 480 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iubiri de neuitat Vol.5: Impreuna pentru totdeauna și, de asemenea, sperăm că autorul Ivo Dima, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde