Rezumat Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii - Joanna

Cristalele inimii, volumul 2 face parte din seria Pasiuni electrizante Erika Knight este o femeie de afaceri de succes, o pasăre închisă într-o colivie de aur de situația financiară și de pretențiile părinților.
Citește tot rezumatul cărții Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii... Nesiguranța este cel mai mare dușman al ei, lipsind-o de îndrăzneala de a zbura liber. Dilema inimii sale este dacă iubirea va fi suficientă încât să o vindece. Pentru Adam Welch dragostea adolescentină a rămas la fel de puternică. Misterul dispariției femeii iubite îl face să și-o dorească și mai mult, întinzându-i o capcană ce implică o căsătorie în interes de afaceri. Inima este un cristal ce strălucește doar în lumina caldă a dragostei. Eu nu știu să aibă o piatră în loc de inimă, ci un cristal care va străluci orbitor sub lumina puternică a dragostei. Sper doar să fie dragostea mea. (Adam) Dau din cap, nefiind capabilă să scot niciun cuvânt. Mă privește ca pe vremuri și tremur măturată de amintirile care mă năpădesc ca niște valuri puternice în timpul furtunii. (Erika) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii scrisă de Joanna. Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii face parte din categoria Carti erotice. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii și, de asemenea, sperăm că autorul Joanna, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PASIUNI ELECTRIZANTE VOL.2: CRISTALELE INIMII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde