Rezumat De trei ori tu - partea II. Trei metri deasupra cerului. Vol.3 - Federico Moccia

Volumul 3, Partea II din trilogia Trei metri deasupra cerului de Federico Moccia.   Trei metri deasupra cerului a fost un fenomen editorial unic. A fost prima carte a unei generații de adolescenți dornici de noi experiențe, i-a însoțit în descoperirea primei iubiri, care uneori se sfârșește, dar rămâne în inimă pentru totdeauna.
Citește tot rezumatul cărții De trei ori tu - partea II. Trei metri deasupra cerului. Vol.3... Milioane de cititori s-au identificat cu Babi și Step, au visat împreună cu ei, i-au ales ca model de iubire adevărată.   După șase ani, viața protagoniștilor noștri s-a schimbat. Păreau să fie fericiți, dar când se așteptau mai puțin, drumurile lor s-au încrucișat din nou... După succesul cărților Trei metri deasupra cerului și Te doresc, vine continuarea poveștii de dragoste dintre Step, Babi și Gin. Vor rămâne împreună Step și Gin? Este fericită Babi în căsnicia ei?   În Trei metri deasupra cerului Babi i-a frânt inima   În Te doresc Gin l-a învățat să iubească din nou   În De trei ori tu Step se află la o răscruce…   Cum se va termina povestea lui Step, Babi și Gin?   Federico Moccia este un scriitor italian, scenarist și regizor de film. Tre metri sopra il cielo (2004) a depășit cifra de 12 milioane de exemplare vândute devenind descoperirea literară a anului 2004, câștigător al premiului Torre di Castruccio, secțiunea narativă și al premiului Insula Romană, secțiunea Young Adult. A mai publicat Ho voglia di te (2006, premiul Cittă di Padova), Amore 14 (2008), Tre volte te (2017) ș.a. Din trilogia Trei metri deasupra cerului mai fac parte și următoarele: • Trei metri deasupra cerului. Vol.1 • Te doresc. Trei metri deasupra cerului. Vol.2 • De trei ori tu - partea I. Trei metri deasupra cerului. Vol.3     Fragment din volumul "De trei ori tu - partea 2. Trei metri deasupra cerului" de Federico Moccia:   "Vine de departe, merge repede, apoi se oprește și se uită în jur. Dar nu mă vede. Este odihnită, are un pic de machiaj, puțin ruj, e slabă, pare mai mătură, este mai frumoasă, iar eu doar acum îmi dau seama de asta cu adevărat. Sau poate e pentru că am acceptat ceea ce încă mai simt pentru ea. Eu o iubesc. Și nu este nimic mai frumos decât să te pomenești naufragiat într-o iubire, mânat de destin, pierdut în dorința de a avea o persoană alături, lăsat în voia ei fără niciun fel de gânduri. Iau telefonul și-i scriu un mesaj. Până și Dumnezeu se minunează de cât de frumoasă te-a pictat. E ciudat că orașul acesta îți permite să umbli peste tot… Ești un atentat la ordinea publică. Ea citește mesajul și zâmbește, clătină din cap și scrie ceva. Peste o secundă primesc răspunsul ei. Încetează să te mai amuzi pe seama mea. Unde ești? Îi răspund. Chiar în  fata ta. Când citește acest ultim mesaj, se întoarce căutându-mă printre oameni și, în sfârșit, mă vede. Și atunci zâmbește într-un fel deosebit, de o frumusețe devastatoare încât orice gând sau ezitare, pe care aș putea încă să le am, dispar. Dacă cineva îți zâmbește în acest fel doar pentru că te-a văzut, este ca și cum ți-ar spune te iubesc la televizor în prima seară, e ca și cum ar scrie aceste cuvinte pe o clădire din Montecitorio, sau le-ar încrusta direct pe soare. Mă ridic când ajunge la masă. - Cât de frumoasă ești!" Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi De trei ori tu - partea II. Trei metri deasupra cerului. Vol.3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând De trei ori tu - partea II. Trei metri deasupra cerului. Vol.3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie De trei ori tu - partea II. Trei metri deasupra cerului. Vol.3 scrisă de Federico Moccia. De trei ori tu - partea II. Trei metri deasupra cerului. Vol.3 a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea De trei ori tu - partea II. Trei metri deasupra cerului. Vol.3 este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea De trei ori tu - partea II. Trei metri deasupra cerului. Vol.3 face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 470 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând De trei ori tu - partea II. Trei metri deasupra cerului. Vol.3 și, de asemenea, sperăm că autorul Federico Moccia, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde