Rezumat Ce culoare are cerul tau? - Cristian Carpenaru

Probabil cel mai mare atu al autorului și al cărții de față îl reprezintă abordarea personajelor, autorul reușind fără efort să surprindă arhetipuri, să contureze caractere și să dea viața unor oameni tridimensionali, ambivalenți, verosimili și atractivi din punct de vedere al complexității lor psihologice.
Citește tot rezumatul cărții Ce culoare are cerul tau?... Personajele acestui roman se mișcă și vorbesc liber, simt intens, ard până la scrum, se înalță, fac greșeli și visează așa cum o facem noi toți, zi de zi, în cel mai autentic mod posibil.   Dragostea, dizabilitatea, suferința, idealismul dus la extrem, pasiunea fizică, sentimentul religios, ipocrizia noastră și a celorlalți, sentimentul de a fi prins în capcana destinului, visele neîmplinite, toate acestea sunt adevăruri intime, care ne aparțin tuturor, dar pe care autorul le scoate la iveală cu măiestrie, punându-ne față în față cu tot sublimul și mizeria lor. Nici un subiect nu mai este tabu, nici un derapaj uman nu rămâne neanalizat cu microscopul unui profund cunoscător al spiritului uman. - Andreea Sterea   Cristian Carpenaru are o scriitură interesantă, înclinată spre introspecție, într-un registru grav, pe alocuri dramatic. - Corina Ozon Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ce culoare are cerul tau??

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ce culoare are cerul tau? și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ce culoare are cerul tau? scrisă de Cristian Carpenaru. Ce culoare are cerul tau? a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ce culoare are cerul tau? este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Ce culoare are cerul tau? face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 234 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ce culoare are cerul tau? și, de asemenea, sperăm că autorul Cristian Carpenaru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CE CULOARE ARE CERUL TAU? PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde