Rezumat Arta sexualitatii - Emily Nagoski

Emily Nagosky ne spune că pentru femei, cel mai important factor în crearea și suținerea unei vieți sexuale împlinite nu este ceea ce faci în pat sau cum faci ceea ce faci, ci se simți în legătură cu asta.
Citește tot rezumatul cărții Arta sexualitatii... Ceea ce înseamnă că stresul, dispoziția, percepția propriului corp nu sunt factori periferici în asigurarea confortului unei femei; din contră, sunt elemente centrale. Odată ce înțelegi acești factori și înveți cum să-i influențezi, îți poți crea o mai bună viață sexuală și o plăcere mai profundă decât ți-ai fi închipuit vreodată. Iar Emily Nagosky îți poate arăta cum. Arta sexualității vorbește tare și răspicat despre deplina afirmare a femeii. - Independent   E cea mai bună carte pe care am citit-o vreodată despre dorința sexuală și motivele pentru care unele cupluri nu mai fac sex și cum ar putea remedia lucrurile. Este un ghid absolut necesar pentru toate cuplurile care vor să înțeleagă suișurile și coborâșurile vieții lor sexuale. E o lectură obligatorie! — John Gottman, autor al The Seven Principles for Making Marriage Work   E știința sexului, decodificată și demistificată. Încurajatoare și pozitivă, această lectură informativă e cel mai ispititor tovarăș de pat. — Refinery29   Un limbaj nou, minunat, care ne poate ajuta să explicăm femeilor (și partenerilor lor) ce se petrece. — Huffington Post   Cartea lui Nagosky merită laude pentru rara realizare de a îmbina știința pop cu genul self-help în domeniul sexual. Această carte ne oferă date pertinente despre știința excitației și a dorinței într-un stil prietenos și accesibil. — The Guardian (UK)   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Arta sexualitatii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Arta sexualitatii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Arta sexualitatii scrisă de Emily Nagoski. Arta sexualitatii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Arta sexualitatii este editura GLOBO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GLOBO aici. Cartea Arta sexualitatii face parte din categoria Sexualitate. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 440 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Arta sexualitatii și, de asemenea, sperăm că autorul Emily Nagoski, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde