Rezumat Tu mi-ai schimbat viata - Abdel Sellou

Tu mi-ai schimbat viața. Povestea incredibilă care a inspirat filmul Intouchables #1 Bestseller international Abdel nu voia acest post, ieșise de foarte puțin timp din închisoare și nu avea nicio experiență și niciun chef să se joace de-a dădaca, cu atât mai puțin să o facă pentru un bogătan.
Citește tot rezumatul cărții Tu mi-ai schimbat viata... Philippe, în schimb, nu-l voia decat pe el: toți ceilalți aveau prea multă falsă pudoare, prea multă compasiune. Fiecare dintre cei doi protagoniști a oferit celuilalt o șansă, fără emoții exagerate, într-o provocare mutuală: anume să-și transforme propriile slăbiciuni și pe ale celuilalt în puncte forțe. În autobiografia sa, Abdel Sellou ne expune o versiune surprinzătoare a acestei aventuri, o lecție de viață, o "dragoste la prima vedere" de tip amical, pe cât de hilară, pe atât de emoționantă. — Philippe Pozzo di Borgo O carte despre prietenie adevărată, despre cum prietenia schimbă oamenii, vindecă sufletul. O carte care inspiră și sădește speranța și credința în oameni.   Povestea lui Abdell Sellou și a lui Philippe Pozzo di Borgo a inspirat filmul Invincibilii (Intouchables), devenind filmul francez cu cel mai mare succes internațional. Filmul a fost regizat de Olivier Nakache și Eric Toledano. În rolurile principale joacă actorii Francois Cluzet și Omar Sy. Intouchables a avut nominalizări și premii la Globul de Aur, BAFTA, Academia Europeană de Film, Festivalul Internațional de Film din Tokyo s.a Philippe Pozzo di Borgo, descendent al unei familii de aristocrați și directorul unei companii producătoare de șampanie, a suferit un accident de parapantă și a devenit infirm la vârsta de 42 de ani. Din zeci de pretendenți la postul de însoțitor, el a preferat să aleagă un imigrant alferian, de curând ieșit din închisoare. Și nu a greșit: demonul păzitor nu numai că l-a ajutat să iasă din depresie, ci i-a refăt pofta de viață. Întâlnirea cu Philippe Pozzo di Borgo i-a schimbat viața lui Abdel Sellou. Cultura bogată și inteligența lui Philippe, împreună cu energia de viață debordantă a lui Abdel au făcut o minune. Minunea unei prietenii adevărate și sincere, mai presus de orice neputință fizică și diferența socială. În viața reală a fost mult mai interesant decât în film. — Abdel Sellou   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tu mi-ai schimbat viata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tu mi-ai schimbat viata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tu mi-ai schimbat viata scrisă de Abdel Sellou. Tu mi-ai schimbat viata a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tu mi-ai schimbat viata este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea Tu mi-ai schimbat viata face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 296 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tu mi-ai schimbat viata și, de asemenea, sperăm că autorul Abdel Sellou, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
2 secunde