Rezumat Fii obsedat sau fii mediocru - Grant Cardone

Una dintre cele mai bune 7 cărți de business și dezvoltare personală potrivit Inc. Magazine.   Antreprenorul milionar și autorul de bestsellere New York Times, Grant Cardone, vine cu un apel îndrăzneț de trezire pentru oricine este pregătit de succes.
Citește tot rezumatul cărții Fii obsedat sau fii mediocru...   Are atâta energie pozitivă, încât este imposibil să o citești fără să te umpli de forță pentru a acționa! - Inc. Magazine   Grant Cardone oferă o nouă abordare de maximizare a potențialului personal și al succesului tău. Strălucitor, inovator și foarte profund. - Joseph W. Lineberry, Microsoft   O carte motivațională, cu ritm alert, plină de idei practice pentru a te ajuta să obții succes mai repede decât credeai că e posibil. - Brian Tracy, autorul cărții Începe cu ce nu-ți place   Această carte îți va provoca gândirea, îți va spori vânzările și îți va umple portofelul. Poate că nu vei reuși să cumperi avionul tău personal până la sfârșitul acestei cărți, dar cu siguranță vei zbura la clasa întâi! - Jeffrey Gitomer, autorul cărții Biblia Vânzărilor   Grant Cardone este un antreprenor multimilionar, speaker internațional și autor de bestsellere New York Times. Afacerile sale imobiliare dețin un portofoliu de 1,4 miliarde de dolari. Este considerat unul dintre Top 10 cei mai influenți CEO din lume și expert Nr. 1 în Vânzări, Afaceri Imobiliare și Investiții potrivit revistei Forbes. Grant Cardone este creatorul celei mai mari conferințe business din lume 10X Growth Conference, ce adună anual la Las Vegas peste 30,000 de persoane. De asemenea, este fondatorul Cardone University, cea mai mare platformă online de instruire în vânzări cu peste 50,000 de utilizatori. Este invitat la emisiuni TV de la Fox News, Fox Business și CNBC. Articolele scrise de Grant Cardone sunt publicate de Forbes, Success Magazine și Business Insider. Filantrop ce oferă prin Cardone Foundation susținere și educație financiară populației din paturile social vulnerabile. Grant Cardone este Social Media Influcencer la nivel internațional cu peste 10 milioane de urmăritori pe Facebook, YouTube, Twitter, Snapchat și Instagram. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Fii obsedat sau fii mediocru?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Fii obsedat sau fii mediocru și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Fii obsedat sau fii mediocru scrisă de Grant Cardone. Fii obsedat sau fii mediocru a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Fii obsedat sau fii mediocru este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea Fii obsedat sau fii mediocru face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 317 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Fii obsedat sau fii mediocru și, de asemenea, sperăm că autorul Grant Cardone, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde