Rezumat Nu mi-e frica de apa - Cristina Alexandru, Carmen Dumitru

Nu mi-e frică de apă. ABC-ul educației acvatice Înotul înseamnă sănătate și putere. Înotul pune toți mușchii în mișcare, îi tonifică pentru ca ei să miște sistemul osos mai bine și mai repede, și tot ei ajută ca toracele să se expansioneze mai bine și plămânii să inspire un volum mai mare de aer.
Citește tot rezumatul cărții Nu mi-e frica de apa... Înotul într-un bazin cu apă caldă nu dezechilibrează mucoasa respiratorie, ba chiar o ajută, hidratând-o și spălând toți germenii, alergenii și praful de pe suprafața ei. - Dr. Ana Maria Apostol   Țineți în mână o carte foarte utilă pentru părinți și copiii de vârstă mică, pentru că le prezintă corect și în detaliu ce se întâmplă la piscină cu un bebeluș sau cu un copil mai mărișor, cum poți învinge teama de apă și cum poți veni în ajutorul cuiva care are probleme în apă, la mare, de exemplu. Înotul aduce multă bucurie, relaxare și sănătate, iar această carte ilustrată o să vă facă poftă de bălăceală! - Ioana Chicet-Macoveiciuc, autor de carte   Înotul reprezintă sportul ce dezvoltă armonios tot organismul, iar, dacă este început din primii ani de viață, cu atât mai bine! Să profităm așadar că bebelușii sunt curioși și au mult curaj, plus că sunt obișnuiți cu apă încă din burtica mamei. Ca părinți, merită să citiți această carte așa frumos scrisă și ilustrată. Dacă aveți ceva temeri în privința înotului de la vârste fragede, acestea cu siguranță vor fi spulberate. - Simona Dragomir, realizator emisiuni de sănătate tv și radio Cartea Nu mi-e frică de apă are atașată o broșură destinată părinților: Ghid pentru părinți (conține 16 pagini) Ilustrații de Oana Gheorghe Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Nu mi-e frica de apa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Nu mi-e frica de apa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Nu mi-e frica de apa scrisă de Cristina Alexandru, Carmen Dumitru. Nu mi-e frica de apa a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Nu mi-e frica de apa este editura EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA aici. Cartea Nu mi-e frica de apa face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 50 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Nu mi-e frica de apa și, de asemenea, sperăm că autorul Cristina Alexandru, Carmen Dumitru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII NU MI-E FRICA DE APA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde