Rezumat Ziua in care am inceput sa ma iubesc cu adevarat - Serge Marquis

O lecție de viață extraordinară, profundă, luminoasă și extrem de emoționantă.   Maryse este un neuropediatru eminent, o femeie frumoasă și inteligență, teribil de narcisică și convinsă că are întotdeauna dreptate.
Citește tot rezumatul cărții Ziua in care am inceput sa ma iubesc cu adevarat... Însă este și mama lui Charlot, care o fascinează și o exasperează în același timp. Charlot, un Mic Prinț dezarmânt al adevărului, este cel care o pune în fața unor probleme filosofice. Care-i sensul vieții când ai parte de greutăți? Unde se ascunde iubirea când ai de făcut față intimidărilor, prostiei, spaimei de celălalt? Și ce este egoul, chestia aia de care pare să sufere toată lumea? Însuflețit de un curaj nebun și motivat de o umanitate extremă, Charlot o va învăța pe mama sa că, dacă renunță la certitudini și încetează să se mai considere buricul pământului, va putea, în sfârșit, să aibă parte de adevărata bucurie, cea a relaxării și a inteligenței emoționale. În plus, va învăța să se iubească.   Am ales forma romanului pentru a aduce în scena personaje și situații care să ilustreze multiplele fațete ale egoului. Așa s-au născut Charlot, Maryse, Marie-Lou, Georges și toți ceilalți. Sper să fim cât mai mulți cei care vom încerca să răspundem la întrebările lui Charlot, întrucât am sincera convingere că o mai bună înțelegere a mecanismelor egoului ar permite evitarea unei mari părți din suferința omenească. - Serge Marquis   Serge Marquis, îți mulțumesc că îi faci pe cei care te citesc să se simtă mai vii! - Alexandre Jardin, regizor, laureat al Premiului Femina 1988, pentru filmul Zebra   Medic specialist în sănătate mintală, dr. Serge Marquis acordă un interes deosebit stresului și epuizării profesionale și susține 150 de conferințe pe an în întreaga lume. A publicat două volume de dezvoltare personală care au intrat în topurile de vânzări din Quebec - Pensouillard le hamster. Petit trăite de decroissance personelle și On est foutu, on pense trop! Comment se liberer de Pensouillard le hamster. Primul său roman, Egoman, a apărut în 2016. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ziua in care am inceput sa ma iubesc cu adevarat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ziua in care am inceput sa ma iubesc cu adevarat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ziua in care am inceput sa ma iubesc cu adevarat scrisă de Serge Marquis. Ziua in care am inceput sa ma iubesc cu adevarat a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Ziua in care am inceput sa ma iubesc cu adevarat este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 19 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Ziua in care am inceput sa ma iubesc cu adevarat este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Ziua in care am inceput sa ma iubesc cu adevarat face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 280 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ziua in care am inceput sa ma iubesc cu adevarat și, de asemenea, sperăm că autorul Serge Marquis, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ZIUA IN CARE AM INCEPUT SA MA IUBESC CU ADEVARAT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde