Rezumat Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli - Jeanne Mackin

O poveste minunată despre două femei creative și vibranta lor bucurie de a trăi, dar și despre concurența aprigă dintre ele.   Paris, 1938. Coco Chanel și Elsa Schiaparelli se războiesc de multă vreme pentru titlul de cea mai bună, cea mai inspirată, dar și cea mai influență creatoare de modă din Franța.
Citește tot rezumatul cărții Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli... Rivalitatea dintre cele două este legendară, iar strategiile sunt, uneori, înspăimântătoare. Coco și Elsa sunt cum nu se poate mai diferite fie că este vorba despre opțiunile politice, fie despre stil. Ținutele imaginate de Chanel sunt clasice, elegante, practice, în vreme ce Schiaparelli mizează pe îndrăzneală și nonconformism. Când americanca Lily Sutter, o tânără văduvă care visează să devină pictoriță, este angajată la buticul Elsei, lucrurile se precipită. Fără voia ei, inocența Lily se vede implicată în lupta dintre cele două creatoare de modă și nu știe căreia să îi ia partea. Concurența devine tot mai încrâncenată, iar atmosfera, tot mai sumbră căci amenințarea războiului plutește în aer.   Inteligent, spiritual, scris din inimă și captivant. [...] Pur și simplu uimitor! - Chanel Cleeton, autoarea romanului When We Left Cuba   O poveste minunată despre două femei creative și vibranta lor bucurie de a trăi, dar și despre concurența aprigă dintre ele, totul pe fundalul amenințării crescute a invadării Parisului de către naziști. - Shelley Noble, autoarea romanului Lighthouse Beach   În vreme ce Hitler și naziștii devin din ce în ce mai puternici, iar omenirea se pregătește de război, Elsa Schiaparelli și Coco Chanel, ale căror opinii politice diferă la fel de mult că stilul vestimentar pe care îl propun clientelor, duc propria bătălie. [...] Jeanne Mackin îl însoțește pe cititor într-o călătorie captivantă, plină de descrieri atât de vii ale hainelor despre care se vorbește, încât ai senzația că le vezi sărind din pagină. Splendid istorisită, având la bază o cercetare minuțioasă, povestea Rivalelor este o lectură obligatorie. - Renee Rosen, autoarea romanului Park Avenue Summer   Rivalele aduce în prim-plan povestea fascinantă a Elsei Schiaparelli într-un roman la fel de elegant construit precum ținutele imaginate de aceasta. Concurența aprigă dintre ea și Coco Chanel, precum și apropierea războiului creează o tensiune aproape palpabilă, iar, în cele din urmă, Jeanne Mackin propune cititorilor un deznodământ frumos, sfâșietor, perfect în toate privințele. - Michelle Gable, autoarea bestsellerului Un apartament la Paris Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli scrisă de Jeanne Mackin. Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 85 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli este editura LEDA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LEDA aici. Cartea Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 448 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Rivalele. Coco Chanel si Elsa Schiaparelli și, de asemenea, sperăm că autorul Jeanne Mackin, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RIVALELE. COCO CHANEL SI ELSA SCHIAPARELLI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde