Rezumat Copilaria din inima mea - Cristina Ianculescu

Fiecare crâmpei din viața noastră are frumusețea sa, dar COPILĂRIA se distinge printr-un farmec aparte. Parfumul copilăriei, delicat și încântător, ne înmiresmează întreaga existență. Această carte se adresează copiilor de toate vârstele, pentru că în fiecare dintre noi trăiește un suflet de copil. Prin valoarea lor expresivă și educativă, poeziile transmit o complexitate de idei și de emoții, sensibilizând profund sufletele cititorilor mici și mari. Fiecare poezioară pune în lumină o povață frumoasă, demnă de urmat, pe care vă provoc să o descoperiți și să îndrăzniți, la rândul vostru, să creați o lume mai bună și mai prietenoasă.   Dragi copii, voi sunteți creatorii celor mai frumoase poeme și povești scrise de-a lungul timpului.
Citește tot rezumatul cărții Copilaria din inima mea... În sufletele voastre angelice se țes zi de zi sclipiri de curcubeie, visuri colorate și muguri de speranță. Bucurați-vă de frumusețea copilăriei, explorați splendoarea naturii, descoperiți farmecul cuvintelor și prețuiți înțelepciunea vieții!     Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Copilaria din inima mea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Copilaria din inima mea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
1 secunde