Rezumat Dezvoltarea finantelor in Asia de Est - Guogang Wang, Gang Zeng, Xiaoying Xuan

Această carte este rezultatul cercetării comune a Institutului de Finanțe și Bănci a Academiei Chineze de Științe Sociale (IFB) și a Institutului de cercetare Nomura (NRI). IFB și NRI au cooperat în domeniile dezvoltării bancare a Chinei și ale pieței asigurărilor auto.
Citește tot rezumatul cărții Dezvoltarea finantelor in Asia de Est... În martie 2012, la scurt timp după conferința de presă pentru studiul pietei asigurărilor auto, IFB și NRI au avut o primă discuție privind cooperarea în studiul dezvoltării pieței finanțelor de consum din China. În octombrie 2012, după mai multe runde de negocieri, IFB și NRI au convenit să colaboreze pentru a treia oară în studiul finanțării și s-au pregătit pentru inițierea proiectului de cercetare. [...]  Cercetarea finanțelor în China are o istorie scurtă, cartea este doar o primă încercare a prezentării rezulatelor, datorită nivelului de cercetare și timpul limitat de colegii de cercetare. Dorim ca această carte să servească drept un impuls modest în prezentarea mai multor propuneri de cercetare și studii în acest domeniu. - Wang Guogang Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dezvoltarea finantelor in Asia de Est?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dezvoltarea finantelor in Asia de Est și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dezvoltarea finantelor in Asia de Est scrisă de Guogang Wang, Gang Zeng, Xiaoying Xuan. Dezvoltarea finantelor in Asia de Est a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dezvoltarea finantelor in Asia de Est este editura CREATOR - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CREATOR aici. Cartea Dezvoltarea finantelor in Asia de Est face parte din categoria Finante Banci. Este o carte rezonabil de groasă - are 262 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dezvoltarea finantelor in Asia de Est și, de asemenea, sperăm că autorul Guogang Wang, Gang Zeng, Xiaoying Xuan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde