Rezumat Educatie tehnologica si aplicatii practice. Lb. maghiara - Clasa 7 - Manual - Marinela Mocanu

Manual de Educație tehnologică și aplicații practice pentru clasa a VII-a / Technologiai neveles es gyakorlati alkalmazasok. Tankonyv a VII. osztaly szamara Manual tradus în limba maghiară Manualul de Educație tehnologică și aplicații practice pentru clasa a VII-a este realizat în concordanță cu actuală programa școlară și oferă o abordare a conținuturilor într-un mod practic și atractiv, stimulând dorința elevilor de a studia și explora domeniile propuse.
Citește tot rezumatul cărții Educatie tehnologica si aplicatii practice. Lb. maghiara - Clasa 7 - Manual... Este structurat pe patru unități de învățare, corespunzătoare materialelor studiate: materiale textile, materiale lemnoase,materiale metalice, un material la alegere. Unitatea de învățare este constituită din: activități specifice de actualizare a cunoștințelor aferente materialului studiat, sugestii de proiecte, proiectul unității de învățare, etapele de realizare a proiectului, ateliere de creație cu activități variate, care se regăsesc în cadrul fiecărei lecții, teme de portofoliu, teste de evaluare orientative, lecții de recapitulare/evaluare etc. Varianta digitală a manualului, prin imaginile, videoclipurile selectate și realizate, jocurile interactive pe care le pune la dispoziția elevilor și a profesorilor completează conținuturile din manual. Secvențele filmate prezintă în special operațiile tehnologice de obținere a unui produs din materialele învățate. Exercițiile interactive oferă elevilor posibilitatea de a rezolva aplicațiile din manual, de a se autoevalua și corectă. Autori: Marinela Mocanu, Magda Dache, Loredana-Irena Săndulescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Educatie tehnologica si aplicatii practice. Lb. maghiara - Clasa 7 - Manual?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Educatie tehnologica si aplicatii practice. Lb. maghiara - Clasa 7 - Manual și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Educatie tehnologica si aplicatii practice. Lb. maghiara - Clasa 7 - Manual scrisă de Marinela Mocanu. Editura la care s-a publicat cartea Educatie tehnologica si aplicatii practice. Lb. maghiara - Clasa 7 - Manual este editura ARAMIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARAMIS aici. Cartea Educatie tehnologica si aplicatii practice. Lb. maghiara - Clasa 7 - Manual face parte din categoria Manuale Clasa 7. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Educatie tehnologica si aplicatii practice. Lb. maghiara - Clasa 7 - Manual și, de asemenea, sperăm că autorul Marinela Mocanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EDUCATIE TEHNOLOGICA SI APLICATII PRACTICE. LB. MAGHIARA - CLASA 7 - MANUAL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde