Rezumat Teorie si solfegii - Clasa 4 - Manual - Ana Motora-Ionescu, Edith Visky

Seria de manuale Teorie și solfegii este destinată elevilor care studiază în învățământul vocațional, profilul artistic, specializarea muzică. Autorii manualelor sunt personalități binecunoscute ale muzicii românești și specialiști în pedagogia muzicii.
Citește tot rezumatul cărții Teorie si solfegii - Clasa 4 - Manual... Manualele sunt apărute sub egida Ministerului Educației, Cercetării și Inovării, în îngrijirea exclusivă a Editurii Didactice și Pedagogice. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Teorie si solfegii - Clasa 4 - Manual?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Teorie si solfegii - Clasa 4 - Manual și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Teorie si solfegii - Clasa 4 - Manual scrisă de Ana Motora-Ionescu, Edith Visky. Editura la care s-a publicat cartea Teorie si solfegii - Clasa 4 - Manual este editura EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EDITURA DIDACTICA SI PEDAGOGICA aici. Cartea Teorie si solfegii - Clasa 4 - Manual face parte din categoria Manuale Clasa 4. Este o carte ușor de citit, are doar 184 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Teorie si solfegii - Clasa 4 - Manual și, de asemenea, sperăm că autorul Ana Motora-Ionescu, Edith Visky, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TEORIE SI SOLFEGII - CLASA 4 - MANUAL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde