Rezumat Manual de numerologie - Eduard Agachi

Fiecare atom din univers are inscris in structura proprie intreaga poveste a vietii sale. Nimic nu este intamplator in jurul nostru indiferent de capacitatea de intelegere a celor mai inteligente minti.
Citește tot rezumatul cărții Manual de numerologie... O serie nesfarsita de evenimente se succed in fiecare clipa a trecerii noastre prin aceasta lume si toate sunt conectate intre ele ca intr-o retea perfecta.   Dincolo de limitarea stiintelor fixe, omului nu-i ramane decat imaginatia ca mijloc de experimentare a taramului necunoscut al acestor intamplari neclare. Mai presus de imaginatie este constiinta clara si lucida, singura care poate patrunde esenta adevarului si care este astfel conceputa incat ea exista in afara timpului si a spatiului.   Principiile de baza ale numerologiei sunt notiuni care definesc sau compun timpul si spatiul si nu se supun efectelor celor doua variabile astfel ca nu pot fi cuprinse de instrumentele clasice de masurare cunoscute de om.   Numerologia depaseste frontierele logicii si ale rationamentelor filosofice, este mai presus de fantezie, de fictiune sau de imaginatie, inspira si da nastere unui limbaj simbolic.   Numerologia este o cunoastere calitativa a numerelor ce descrie originea fiecarui proces impreuna cu cauzele si rolul aparitiei acestuia. Tainele Universului devin mai usor de descifrat prin limbajul etern al cifrelor si omul se afiseaza precum o carte deschisa in fata celui care stapaneste secretul numerelor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Manual de numerologie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Manual de numerologie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Manual de numerologie scrisă de Eduard Agachi. Manual de numerologie a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Manual de numerologie este editura ADRIANA NICOLAE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADRIANA NICOLAE aici. Cartea Manual de numerologie face parte din categoria Numerologie. Este o carte 902 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Manual de numerologie și, de asemenea, sperăm că autorul Eduard Agachi, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MANUAL DE NUMEROLOGIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde