Rezumat Prea mult si niciodata destul - Mary L. Trump

Prea mult si niciodata destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume Prea mult si niciodata destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume nu este singura carte scrisa despre Donald Trump, dar este singura carte despre presedintele Statelor Unite care a fost scrisa de o persoana din interiorul familiei Trump, nepoata presedintelui, cu un doctorat in psihologie clinica.
Citește tot rezumatul cărții Prea mult si niciodata destul...   „Nimeni nu stie mai bine decat o ruda cum a devenit Donald ceea ce este. Din pacate, aproape toti pastreaza tacerea, din loialitate sau teama. Pe mine nu ma opreste nici una, nici cealalta. Pe langa informatiile din sursa directa pe care le detin ca nepoata a lui Donald, fratele tatalui meu, viziunea mea este si una clinica, instruita, de psiholog. Prea mult si niciodata destul este povestea celei mai vizibile si mai puternice familii din lume. Iar eu sunt singura care poarta numele Trump si este hotarata sa o spuna.”   Pe langa un portret minutios construit al presedintelui, autoarea a facut declaratii socante in carte, cum ar fi fraudarea admiterii la facultate de catre presedintelele Statelor Unite. Cartea „Prea mult si niciodata destul: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume” este, printre altele, o colectie exhaustiva a traumelor, relatiilor distructive si a combinatiei tragice de abuz si neglijenta din familia Trump.   Este singura carte despre Donald Trump care a doborat recordurile editoriale: s-a vandut in aproximativ 1 milion de exemplare in prima zi si a fost in topul vanzarilor de pe Amazon in prima saptamana dupa publicarea sa in Statele Unite.     Ce vei gasi in aceasta carte:   - cum a fraudat Donald Trump admiterea la facultate, platind un coleg sa dea testul SAT in locul sau; - schemele fiscale frauduloase din anii ’90 realizate de actualul presedinte al Statelor Unite, pe care autoarea le-a demascat prin furnizarea documentelor fiscale publicatiei New York Times, ce au stat la baza unei investigatii; - de ce s-a incercat oprirea publicarii cartii de catre familia Trump; - cum tatal lui Donald Trump i-a influentat dezvoltarea comportamentala deficitara fiului sau, deteriorandu-i abilitatea de a dezvolta si experimenta intregul spectru al emotiilor umane; - factorii declansatori ai caracterului narcisist al lui Donald Trump; - comportamentul toxic al lui Donald Trump in relatia cu femeile. Mary L. Trump este fiica lui Fred Trump Jr., fratele mai mare al lui Donald Trump, care a murit la varsta de 42 de ani. Mary L. Trump are un doctorat in psihologie clinica si a predat cursuri postuniversitare in domenii precum traume, psihopatologie si psihologia dezvoltarii. De asemenea, a absolvit si o facultate cu specializarea in literatura comparata. Autoarea are educatia, perspicacitatea si familiaritatea necesare pentru a dezvalui cum a creat familia sa cel mai periculos om din lume. Cu toate ca Mary L. Trump a reusit sa stea in afara luminii reflectoarelor cea mai mare parte a vietii sale, publicarea cartii despre unchiul sau a schimbat totul. In cadrul acesteia, autoarea si-a asumat rolul de justitiar, dandu-si seama ca nu ii poate permite lui Donald sa ii distruga tara, la fel cum a observat ca i-a distrus tatal si familia. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Prea mult si niciodata destul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Prea mult si niciodata destul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Prea mult si niciodata destul scrisă de Mary L. Trump. Prea mult si niciodata destul a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Prea mult si niciodata destul este editura BOOKZONE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKZONE aici. Cartea Prea mult si niciodata destul face parte din categoria Biografii. Este o carte rezonabil de groasă - are 286 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Prea mult si niciodata destul și, de asemenea, sperăm că autorul Mary L. Trump, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PREA MULT SI NICIODATA DESTUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde