Rezumat Ninja Kid 3 - Anh Do

Ninja Kid 3. Buni Ninja Fenomenalul Anh Do revine cu o noua aventura!   Acum, cand e un NINJA, NELSON abia asteapta sa inceapa concursul sportiv organizat de scoala lui. Pentru prima oara, nu va mai fi un simplu TOCILAR.
Citește tot rezumatul cărții Ninja Kid 3... Va dovedi ca este GROZAV! Insa tocmai cand are mare nevoie de abilitatile sale de ninja, puterile lui si ale bunicii... se INVERSEAZA! Cum sa mai castige Nelson probele sportive, cand alearga si sare ca o batranica?! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ninja Kid 3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ninja Kid 3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ninja Kid 3 scrisă de Anh Do. Ninja Kid 3 a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ninja Kid 3 este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Ninja Kid 3 face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ninja Kid 3 și, de asemenea, sperăm că autorul Anh Do, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII NINJA KID 3 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde