Rezumat Intoarce-te la mine Vol.1 - Simona Lungu

Intoarce-te la mine - Volumul I Anul 1941. Bombardierele sovietice lovesc Constanta, schimband destinul locuitorilor sai. Astfel, Ana, o tanara rasfatata face cunostinta cu ororile vremii prin moartea brusca a parintilor sai si totodata a tot ceea ce cunoaste si i se parea firesc.
Citește tot rezumatul cărții Intoarce-te la mine Vol.1...   Ramasa in grija unei matusi, fortata sa munceasca impreuna cu aceasta intr-o cladire ocupata de trupele germane, se maturizeaza pe zi ce trece, devenind o femeie puternica. In aceste vremuri tulbure cunoaste dragostea in toate formele ei, iubeste si invata sa ia de la viata tot ce i se ofera. Iubirea o face sa spre intr-un viitor mai bun, desi totul se prabuseste in jurul sau.   Intoarce-te la mine exploreaza lupta pentru supravietuire, dezvaluindu-ne destinul trist al tinerilor care au trait acele timpuri. Este povestea bunicilor nostri. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Intoarce-te la mine Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Intoarce-te la mine Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Intoarce-te la mine Vol.1 scrisă de Simona Lungu. Intoarce-te la mine Vol.1 a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Intoarce-te la mine Vol.1 este editura BOOKZONE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKZONE aici. Cartea Intoarce-te la mine Vol.1 face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 352 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Intoarce-te la mine Vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Simona Lungu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INTOARCE-TE LA MINE VOL.1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde