Rezumat Malakai Vol.2 - A. Stephanie

Malakai - Volumul al II-lea Hannah nu intentiona sa isi complice viata, insa i se frange inima de fiecare data cand il priveste pe Malakai. Isi da seama ca desi e in viata, Malakai vrea sa dispara si isi promite ca nu va permite asta.
Citește tot rezumatul cărții Malakai Vol.2... Asa ca face tot posibilul sa-l scoata din universul lui intunecat. Convins ca toata lumea il paraseste la un moment dat, Malakai face tot posibilul sa o tina pe Hannah la distanta. Insa insistenta ei reuseste sa ii darame zidurile, iar secretele ies la iveala. Instabil e cuvantul pe care Hannah ajunge in scurt timp sa il deteste. Malakai e instabil, iar cand isi da seama de asta, simte ca deja e prea tarziu si nu mai poate face nimic sa-si protejeze inima.   Pentru o scurta perioada, m-a lasat sa cred ca am reusit. Mi-a dat impresia ca s-a mutat in universul meu. Acum imi dau seama ca o parte din Malakai a ramas pierduta in acel univers al lui si ca n-am avut nicio sansa sa-l aduc inapoi. Nu cand a tot continuat sa piarda bucati din el si sa le mute, incetul cu incetul, dincolo. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Malakai Vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Malakai Vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Malakai Vol.2 scrisă de A. Stephanie. Malakai Vol.2 a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Malakai Vol.2 este editura BOOKZONE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKZONE aici. Cartea Malakai Vol.2 face parte din categoria Romane de dragoste, Carti romantice. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Malakai Vol.2 și, de asemenea, sperăm că autorul A. Stephanie, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MALAKAI VOL.2 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde