Rezumat Confesiunea unui preot - Sierra Simone

Nu vrem sa iti cream asteptari false. In Confesiunea unui preot nu vei gasi o marturisire religioasa si nici calea spre mantuire. Dar ce vei gasi, cu siguranta te va lua pe nepregatite! Condimentul esential, in cele din urma, este povestea unica de iubire, o iubire interzisa.
Citește tot rezumatul cărții Confesiunea unui preot...   Tyler are 29 de ani, este preot si are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat si legamant fata de Dumnezeu si de atunci a reusit sa-si infraneze toate pornirile omenesti. Pana apare EA. Poppy. O tanara cu buzele rosii, senzuale, ce-i fura mintile pe nevazute. La propriu.   Cand iubirea vine imbracata in ispita, cum poti sa-i rezisti?   Sierra Simone este una dintre cele mai bine vandute autoare din SUA, datorita efervescentei cu care scrie, cat si datorita acelui element surpriza pe care-l adauga intr-un mod unic in fiecare roman al sau. Autoare a 20 de volume, Sierra Simone a devenit un punct de reper si un fenomen, nefiindu-i teama sa scrie despre subiecte controversate. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Confesiunea unui preot?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Confesiunea unui preot și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Confesiunea unui preot scrisă de Sierra Simone. Confesiunea unui preot a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Confesiunea unui preot este editura BOOKZONE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKZONE aici. Cartea Confesiunea unui preot face parte din categoria Carti erotice. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 352 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Confesiunea unui preot și, de asemenea, sperăm că autorul Sierra Simone, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CONFESIUNEA UNUI PREOT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde