Rezumat Axel Vol.2: Sa nu plangi - Dama de Trefla

Axel - Volumul al II-lea: Sa nu plangi    Axel nu este doar o carte. Este povestea destinului pierdut in intuneric, care incearca sa-si regaseasca drumul catre lumina. Un roman magistral care incapsuleaza in paginile sale talentul inconfundabil al Damei de Trefla.
Citește tot rezumatul cărții Axel Vol.2: Sa nu plangi... Volum in care frumusetea si fragilitatea vietii lui Axel rescrie prezentul si-i ofera speranta viitorului.   Inimi instabile, iubiri ce indoaie suflete de durere, pasiuni inflacarate, un trecut aparent uitat, dar care iese la suprafata mai puternic si mai periculos decat oricand.   Axel, un tanar elev aparent linistit din Iowa, isi traieste fiecare zi fara speranta de a o mai avea si pe urmatoarea. Totul a inceput cu patru ani in urma, cand fratele sau avea nevoie sa fie salvat. Axel si-ar fi dat propria viata pentru fratele sau. Dar nu a putut. Iar acum trebuie sa traiasca intr-o familie zdruncinata de tragedie, cu sufletul incoltit de acest gand in fiecare zi a vietii sale.   Nici macar timpul petrecut intr-un centru de recuperare nu ii reinvie dorinta de a trai, desi ironia face ca acesta sa se numeasca Hope House, iar acolo sa porneasca intr-o aventura alaturi Alice, o tanara vulcanica si instabila, in Tara Nebunilor. Axel incepe sa se adapteze la momentele petrecute impreuna cu Alice, insa izolarea si trecutul cu care se confrunta Alice sunt inca o picatura in oceanul presiunilor si responsabilitatilor unei vieti pe care pur si simplu nu vrea sa o mai traiasca.   Cand credea ca a pierdut totul, Axel intalneste mana intinsa a Annei, care incearca sa il salveze din valtoarea destinului sau. Dar poti salva cu adevarat pe cineva care nu isi doreste sa fie salvat?     Lasa-te captivat de povestea induiosatoare a baiatului care te va duce in acel loc indepartat al sufletului sau in care ziua de maine inca mai are sens!   O scriitoare sub anonimat, dar care stie ca ceea ce scrie ii vindeca pe altii. Dama de Trefla isi dedica pasiunea de a scrie sentimetului sublim de a ajunge la sufletele oamenilor. Cele 9 volume semnate de Dama de Trefla pana acum aduc in viata cititorilor sai un intreg mozaic de sentimente, emotii, trairi, lacrimi, zambete, curaj, evadare, extaz, liniste, putere, regasire si incredere. Carti ce sunt potrivite pentru orice varsta, carti care pe unii ii surprind prin povestile lor, iar pe altii prin sensibilitatea scriiturii. Carti ce sunt si vor fi intotdeauna pansament pentru suflet, pentru ca Dama de Trefla pune sufletele in metafore si deschide usile inchise ce limiteaza iubirea si simturile. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Axel Vol.2: Sa nu plangi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Axel Vol.2: Sa nu plangi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Axel Vol.2: Sa nu plangi scrisă de Dama de Trefla. Axel Vol.2: Sa nu plangi a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Axel Vol.2: Sa nu plangi este editura BOOKZONE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKZONE aici. Cartea Axel Vol.2: Sa nu plangi face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 344 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Axel Vol.2: Sa nu plangi și, de asemenea, sperăm că autorul Dama de Trefla, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AXEL VOL.2: SA NU PLANGI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde