Rezumat Visarile dintre castani - Simona Prilogan

Exista trei categorii de poezii. Poezii care doar stapanesc arta tehnica a formelor stilistice, poezii care doar transmit emotii autentice fara recurs la o arta tehnica sofisticata, si, in fine, poezii care reusesc sa foloseasca o tehnica poetica elaborata pentru a exprima cele mai profunde emotii si a medita asupra conditiei umane.
Citește tot rezumatul cărții Visarile dintre castani... Poeziiie Simonei Prilogan fac, fara indoiala, parte din ultima categorie. - Cosmin Vraciu    Sensibilitate, durere, dragoste sunt cateva din caracteristicile acestor cuvinte nascute dintr-un suflet bland sub forma de arta poetica in versuri sau creatie literara in proza foarte scurta. - Vero Budea  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Visarile dintre castani?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Visarile dintre castani și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Visarile dintre castani scrisă de Simona Prilogan. Visarile dintre castani a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Visarile dintre castani este editura SIONO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SIONO aici. Cartea Visarile dintre castani face parte din categoria Poezie. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Visarile dintre castani și, de asemenea, sperăm că autorul Simona Prilogan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VISARILE DINTRE CASTANI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde