Rezumat Enciclopedia statelor lumii - Horia C. Matei, Silviu Negut

Volumul inregistreaza schimbarile din lume de la editia precedenta pana la primele informatii legate de declansarea epidemiei de COVID-19 care zguduie astazi omenirea. O imagine emblematica a starii in care aceasta epidemie a prins lumea noastra - evenimente istorice de ultima ora, statistici mondiale, tabele economice - in cel mai inalt grad sugestiva pentru comparatia cu ce va urma pe plan economic, social, politic.
Citește tot rezumatul cărții Enciclopedia statelor lumii...   Cate doua harti alb/negru pentru fiecare stat, planse cu drapelele color ale tuturor celor 195 de state suverane de astazi, peste 200 ilustratii color - una pentru fiecare capitala, hartile continentelor   Sunt 45 de ani de la prima editie a acestei lucrari care, ajunsa acum la cea de-a XVI-a, a urmarit cu atentie, a consemnat cu acribie, a oferit explicatii pentru toate modificarile din lumea noastra. Aceasta inseamna o medie de sub trei ani intre doua editii succesive. Ceea ce indica, pe de o parte, ca aceasta carte si-a castigat un binemeritat prestigiu, transmis de la o generatie la alta (cum o dovedesc cele peste 500 000 de exemplare difuzate pana in prezent), iar, pe de alta parte, ca a existat si exista la noi un public cititor dornic de informare, increzator in virtutile unei enciclopedii riguroase. Autori: Horia C. Matei, Silviu Negut, Ion Nicolae. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Enciclopedia statelor lumii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Enciclopedia statelor lumii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Enciclopedia statelor lumii scrisă de Horia C. Matei, Silviu Negut. Enciclopedia statelor lumii a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Enciclopedia statelor lumii este editura MERONIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MERONIA aici. Cartea Enciclopedia statelor lumii face parte din categoria Categoria: Atlase Enciclopedii. Este o carte 864 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Enciclopedia statelor lumii și, de asemenea, sperăm că autorul Horia C. Matei, Silviu Negut, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ENCICLOPEDIA STATELOR LUMII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde