Rezumat Doamne si domnite, printese si regine in istoria romanilor - George Marcu

Cine erau, cum au ajuns la varful piramidei sociale, cum le-a fost destinul, cum si l-au construit sau indurat?   Mame, sotii, fiice ale domnilor Tarilor Romane Principese al Transilvaniei Regine si printese ale Romaniei   De la Nicolae Iorga evocand portrete, scrisori si fapte ale femeilor de seama ale trecutului romanesc, la romantioasele si mult cititele trecute vieti ale lui Constantin Gane, aceasta parte a istoriei nationale a atras atentia specialistilor, dar si a publicului larg.
Citește tot rezumatul cărții Doamne si domnite, printese si regine in istoria romanilor... Structurata sub forma unui dictionar, cartea cuprinde 142 de portrete ale unor doamne, domnite, printese si regine, sotii, mame, fiice, femei care prin taria caracterului si personalitatii lor au reusit sa iasa din iatacuri si sa joace un rol politic major alaturi de sotii si fiii lor. Femei care nu s-au dau inapoi de la nimic, iar cand a trebuit sa apere drepturile succesorale considerate legitime s-au implicat in luptele pentru tron, au alcatuit armate, au trimis scrisori puternicilor vremii, chiar daca unele dintre actiunile lor nu au fost deloc benefice pentru tara si popor. - Acad. Razvan Theodorescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Doamne si domnite, printese si regine in istoria romanilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Doamne si domnite, printese si regine in istoria romanilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Doamne si domnite, printese si regine in istoria romanilor scrisă de George Marcu. Doamne si domnite, printese si regine in istoria romanilor a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Doamne si domnite, printese si regine in istoria romanilor este editura MERONIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MERONIA aici. Cartea Doamne si domnite, printese si regine in istoria romanilor face parte din categoria Categoria: Istoria Romanilor. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Doamne si domnite, printese si regine in istoria romanilor și, de asemenea, sperăm că autorul George Marcu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DOAMNE SI DOMNITE, PRINTESE SI REGINE IN ISTORIA ROMANILOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde