Rezumat Spovedaniile unui pelerin valah in Ortodoxia rusa - Gheorghita Ciocioi

Rusia - un spatiu polimorf, aproape imposibil de cuprins cu mintea, de organizat pe actegorii anume, de descifrat. Si cu toate acestea, dupa ce citesti cartea de fata, deja Rusia pare ca se lasa tradusa si povestita in ceea ce are ea mai profund: sufletul rus.
Citește tot rezumatul cărții Spovedaniile unui pelerin valah in Ortodoxia rusa... Chinuit, ravasit (de altii, dar si de ea insasi), scormonitor, naravas si mistic, artist/artistic si brutal, pus pe cainta, dar si pe revolta.   Autorul nu exagereaza, nu afuriseste, nu dezgroapa morti, dar nici nu ridica in slavi, gratuit, pe nimeni. Nu are cheie ideologica, asa cum cei mai multi o au acum fata de Rusia lui Putin, exprimata ca atare in studiile si teoriile geopolitice. Priveste credinta Rusiei cu ochi realist, cu interes si cu umor. De la sublim la ridicol, de la sacru la profan, toata paleta de trairi si realitati oferite de sufletul crestin al Rusiei... Spectacolul e unul complet, de aceea volumul de fata are valoarea unui ghid cu valente multiple: istoric, politic, artistic, religios si - intr-o cheie mai larga - antropologic. - Razvan Bucuroiu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Spovedaniile unui pelerin valah in Ortodoxia rusa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Spovedaniile unui pelerin valah in Ortodoxia rusa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Spovedaniile unui pelerin valah in Ortodoxia rusa scrisă de Gheorghita Ciocioi. Spovedaniile unui pelerin valah in Ortodoxia rusa a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Spovedaniile unui pelerin valah in Ortodoxia rusa este editura LUMEA CREDINTEI - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LUMEA CREDINTEI aici. Cartea Spovedaniile unui pelerin valah in Ortodoxia rusa face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte rezonabil de groasă - are 208 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Spovedaniile unui pelerin valah in Ortodoxia rusa și, de asemenea, sperăm că autorul Gheorghita Ciocioi, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde